Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zsófi a crossdresser

Zsófi a crossdresser

Breaking news

2016. november 07. - redpanda87

Végre sor került életem első olyan szexuális aktusára, melynek során a partnerem egy transznemű lány volt. Az illetőről nem szeretnék a szükségesnél többet elárulni, azt viszont nem hallgathatom el, hogy prostituált.

Először én kényeztettem őt a számmal, majd ő engem. Miután elélveztem, azt hittem, hogy kész leszek arra, hogy belé hatoljak, de a farkam (alighanem a korábbi túlzott pornófogyasztásom következtében) nem keményedett meg eléggé.

Így végül keserédesre sikerült ez a látogatásom (korábban ez volt a helyzet a legtöbb cisznemű prostival is), de nem bántam meg semmit. Egyedül azt bánom, hogy nem sikerült az alkalomból még többet kihoznom.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sophiethecrossdresser.blog.hu/api/trackback/id/tr6811941181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gardenertom 2016.11.08. 19:17:50

Szia Zsófi!
Már egy ideje foglalkoztat a gondolat,hogy írjak neked egy kommentet. Először is gratulálok szexuális vágyaid megvalósításához.
Kívánom ne legyen se bűntudatod, se hiányérzeted az első ilyen aktusod miatt. Gyakorlat teszi a mestert ahogy mondani szokták. Persze kíváncsi lennék a részletekre fiúként vagy csajként csináltad, milyen érzés volt orálisan kényeztetni a partnered stb, de annyit osztasz meg erről amennyit, te jónak gondolsz.
Gyakorlatilag végigolvasva a naplód több olyan élményt, hatást fedeztem fel benned amiben nekem is részem volt, bár én férfi vagyok akinek elsősorban a t-lányok tetszenek. Gyerekkoromtól fogva a lányok tetszettek, de mást képzeltem a bugyijukba...
Sok sikert kívánok blogjaidhoz és a titkos hobbidhoz rendszeres olvasód leszek,és időnként majd kommentelek is.
Vesd bele magad a szexuális gyönyörökbe:Hajrá!
T.
süti beállítások módosítása